Olle Gabrielsson helt outstanding.
Fältskytte i Sandviken 4 januari 2007

Sandvikens Skyttegille anordnade i helgen en träningsfältskjutning på deras bana för skyttar runtom i Gästrikland och för Dalaskyttar.
Nu kom det 20 man till start i ett perfekt skjutväder.
Gillet provade en ny markörmodell där resultat gavs med blinderingsprotokoll. Markering skedde via radio. Efter 3 stationer  för 2 skjutlag så gav arrangörerna upp. Det fungerade inte som vi trott att det skulle göra. Det var bara att markera på vanligt vis igen och det ser ut att vara det bästa sättet.
 Det blev en spännande tävling med många fina resultat. Bäst av alla var som vanligt Olle Gabrielsson Rommehed. Han ansåg att han skjutit lite för dåligt i knästående på en del tävlingar tidigare och nu så utmanade han de övriga till kamp men Olle sköt alla sex målen i knästående. De övriga Elitskyttarna hade bara ett knämål.
Inte spelade det någon roll för Olle G. Sköt i alla fall 36 träffar av 36 möjliga. Otroligt strongt.
Det var bara Sandvikens Sten Olle Åberg och Hofors Kjell Johansson som hängde med i svängarna. Även dessa två hade 36 träffar.
På en 4:e plats kom Sven Olsson Falun med 35 träff.  Sedan följde Jalle Hellbom och Kalle Sedvall Valbo ,med 34 träffar vardera.

Dagens mål :
1 C30 300m
2 1/7 275m
3 Tunna D 200m
4 S25 H knä 385m
5 Tunna 460m
6 B65 500m

Resultat

Ref. Lars-Erik Björk

Olle Gabrielsson suverän fätskytt flankeras av Kjell Johansson och Sten Olle Åberg.