Tero snuvade alla på slutsegern.
Fältskytte i Sandviken 25 november 2007

Sandvikens Skyttegille avslutade i helgen fältskyttet med den tredje tävlingen före juluppehållet.
Tero Kuismin Hofors deltog i två av tävlingarna och sköt fullt i den första 36 träff och nu den senaste 35 träff.  Totalt 71 träff
Med det så tog han segern före klubbkamraten Kjell Johansson och Sandvikens Sten Olle Åberg som inte hängde med på sluttampen. Både hade 70 träffar totalt.
Sten Olle var närmast att hem totalsegern med bara 6:or på de fem första stationerna. Vid den sista en Tunna på 500 meter väntade alla på att det skulle markeras även en sexa där men ett av skotten smet utanför och därmed 35 träff totalt.
Det var bara att tacka och ta emot tyckte Tero som därmed vann årets tävlingar i Sandviken.
Att vinna med bara en träff verkar inte vara mycket men i de här sammanhangen är det mycket eftersom de jagande tillhör Gävleborgs bästa skyttar för tillfället.

I vetranklassen segrade Jalle Hellbom Järbo med 69 träff totalt på två tävlingar före Bernt Åhlund Sandviken med 65 träff. Trea blev Kjell Sunnesson Rommehed på 60 träffar.

I den lägre klassen vann Ulf Andersson Hofors med 63 träff och två blev hans klubbkompis Andreas Halfvars med 61 träff. Bronset gick till Jörgen Johansson Hille med 51 träff.

Ref. Lars-Erik Björk

Tero Kuismin slutsegrare i 2007 års inskjutningar.