Sten Olle bäste Gävleborgare på nytt.
Roslagsträffen 12 februari 2006 i Norrtälje

Norrtäljeskyttekrets arrangerade årets Roslagsträff i Söderby Karl. Det kom ca 200 skyttar till start. Många fina resultat uppradades och det var nära att Sandvikens Sten Olle hade fått in en riktig fullträff. Nu sköt han en bom på andra station en C50 på 470 meter. Sten Olle hade lagt lite för långt med en bom som följd. En tappad träff i detta sällskap gjorde att Sten Olle kom 6:a ,med 41 träff. Men bästa Gävleborgare blev han. Segrade gjorde Olle Gabrielsson före Bo Wiqvist båda med 42 träffar. Trea var Steve Eklund Lidingö med 41 träff men med mest innerträffar av 41 träffarna. Kjell Johansson hade en av de sämre dagarna och hamnade på 17:e plats med sina 38 träffar.

I klass 4 kom NE Hansson Järbo på en 10:e plats med 35 träff.

I klass 56 kom Lennart Andersson Järbo på 23:e plats med 32 träff likaså Bernt Åhlund Sandviken kom på 24:e plats med samma antal träff.

Klass 66 sköt Jalle Hellbom en moraklocka på 4:e stationen en B65 på 540 meter.I övrigt hade den gode Jalle bara 6:or på resterande stationer och belade med sina 36 träffar en 9:e plats.

I klass 1 blev det på nytt vinst för Sandvikens Michael Eneberg som fick ihop30 träff. Även Micke sköt en Moraklocka på 6:e station som han rådde för själv eftersom han glömde att kolla dioptern före skjutning. En flyttning av sidskruven gjorde att det blev helbom. Bra ändå genom vinsten som var den 3:e på lika många tävlingar.

Ref. Lars-Erik Björk

Sten Olle bäste Gävleborgare Micke Eneberg vann på nytt